Over ons

PropvyGlobal Real Estate, uw vertrouwde partner en de belangrijkste ontwikkelaar van luxe onroerend goed in de dynamische vastgoedwereld van Dubai.

Als het eerste Nederlandse makelaarskantoor dat volgens de Dubai real estate wetten is geregistreerd en gevestigd in deze bruisende metropool, combineren we Europese expertise met lokale marktkennis om u een ongeëvenaarde service te bieden. Onze vestiging in Dubai was een weloverwogen keuze, gezien de stads veelzijdige architectuur, zakelijke kansen en diverse culturele achtergronden.

jaar ervaring
0 +
tevreden klanten
0 +
huizen verkocht
0 +

De eigenaresse Malti zag een kans om een brug te slaan tussen Nederlandse investeerders en de veelbelovende vastgoedmarkt van Dubai. PropvyGlobal gelooft in transparantie, integriteit en het opbouwen van langdurige relaties met hun klanten.

Met haar professionele kennis is Malti toegewijd aan het begrijpen van uw unieke behoeften en ambities. Of u nu op zoek bent naar een luxe penthouse met uitzicht op de Burj Khalifa of een investeringsmogelijkheid die een hoog rendement belooft, PropvyGlobal staat klaar om u te begeleiden bij elke stap.

Kies voor PropvyGlobal en ervaar het verschil van werken met een makelaar die de nuances van zowel de Nederlandse als de Dubai vastgoedmarkt begrijpt. Uw droomhuis of investering in Dubai begint hier. Welkom bij PropvyGlobal.